1. Especificitats potager.org
  2. Grups privats
  3. Écrire des textes à plusieurs avec ownCloud ou Etherpad ?

Un servei de pad per la comunitat de l'hort és disponible en https://pad.potager.org/.

Segurament, coneixeu piratepad.net i altres instal·lacions d'Etherpad lliurement accessibles. Doncs per perquè instal·lar-ne un altre?

Especificitats potager.org

Grups privats

Amb la nostra instal·lació, també pots tenir un grup i uns pads pads privats ; per exemple per treballar en grup tancat, només tu i les teves col·legues.

Per crear un grup privat, escriu-nos a jardiniers@potager.org i digues-nos com vols que es digui el teu grup.

Desprès podràs:

Écrire des textes à plusieurs avec ownCloud ou Etherpad ?

Pour l'édition de texte à plusieurs et en temps réel, nous hébergeons à la fois une installation d'Etherpad sur https://pad.potager.org/ et de ownCloud sur https://nuage.potager.org/. Comment choisir entre les deux?

Veure també la nostra pàgina d'ajuda sobre ownCloud.