Hi ha una instal·lació de ownCloud per la comunitat de l'hort a https://nuage.potager.org/.

ownCloud és un programa lliure que permet emmagatzemar fitxers i altres dades en un servidor en Internet. Permet reemplaçar serveis propietaris (com Dropbox, Google Drive, iCloud Drive o Google Calendar), mantenint un Internet descentralitzat i escapant de la vigilància de masses.

ownCloud permet:

Per a més informació, consulta el web oficial de owncloud.

1. Qui pot utilitzar aquest servei?
  2. Connectar ownCloud a l'ordenador o al telèfon
  3. Écrire des textes à plusieurs avec ownCloud ou Etherpad ?
  4. Compartir fitxers amb ownCloud o amb Coquelicot?

Qui pot utilitzar aquest servei?

Les persones que tenen una bústia de mail al servidor potager poden utilitzar la seva adreça mail i la seva contrasenya per connectar-se a ownCloud.

Es pot també demanar la creació d'altres comptes ownCloud a l'equip de potager.

Si es vol utilitzar aquest servei entre vàries persones, per exemple, per emmagatzemar en línia els documents d'un grup, hi ha diverses opcions:

També és possible compartir fitxers amb comptes en altres instal·lacions de ownCloud que no estan allotjades a potager.

Connectar ownCloud a l'ordenador o al telèfon

ownCloud permet accedir als fitxers des de diversos aparells. És possible integrar l'emmagatzematge ownCloud directament a l'entorn de l'escriptori de l'ordenador o en l'smartphone, sense passar per l'interfície web.

Écrire des textes à plusieurs avec ownCloud ou Etherpad ?

Pour l'édition de texte à plusieurs et en temps réel, nous hébergeons à la fois une installation d'Etherpad sur https://pad.potager.org/ et de ownCloud sur https://nuage.potager.org/. Comment choisir entre les deux?

Veure també la nostra pàgina d'ajuda sobre Etherpad.

Compartir fitxers amb ownCloud o amb Coquelicot?

Per compatir fitxers, potager allotja dos serveis: Coquelicot des de https://dl.poivron.org/ i ownCloud des de https://nuage.potager.org/. Com escollir entre els dos serveis?